torsdag 1 november 2012



Hitta din dröm, damma av den och se hur vacker den är!

Yes, äntligen en blogg om allt som rör sig i mitt hjärta, huvud och själ! Fascinerande hur mycket som kan få plats härinne, men Gud skaparen har ju bara överflöd i sin natur. Så om vi får en släng av denna myckenhet så är det bara att tacka och ta emot!
 Det är en sådan glädje och tillfredställelse att få sätta ord på allt det som rör sig inom mig och finns i mitt hjärta och mina tankar! Tankar och funderingar får liv och som vi alla vet så är livets natur att det växer, utbreder sig och även GER liv till allt vad det berör! Detta är min högsta dröm och önskan; att få vara en förmedlare av just det, LIV!!! Att någon som tar del av något av det jag delat med mig av, ska få en injektion av liv. Bli befruktad i sitt hjärta med liv från himlen!
 Gud har lagt makten över liv och död på vår tunga, så vi kan förlösa detta liv in i våra egna och andras situationer!! Så fantastiskt! Drömmar och visioner som Gud lagt där för kanske länge sedan, tänk när de får liv igen! Vilken glädje! Liv och övernog från tronen, det finns inget mer dyrbart. Profeten i GT talade liv till de döda benen i dalen och de fick liv! Hitta din dröm, damma av den och se hur vacker den är! Gud är skönhet och det han skapar kan bara bli av samma sort; skönhet! Dina drömmar blir det vackra som Gud skapat dem att vara!  Och när du använder den makt som Gud gett dig att förrändra och förlösa liv in i den dröm och vision som skaparen så underbart planterat i ditt liv och hjärta så blir ingenting sig likt! Tala bara liv, aldrig död! Då kommer det att börja spira. Först små knoppar som sedan blir ljuvligt doftade blommor, som i sin tur blir frukt. Frukt som mättar en utsvulten mänsklighet som bara väntar på att få sin hunger stillad. Det är när du reser dig, med högt huvud, och intar den position och plats i skapelsen som mästaren gjort speciellt för dig, det är då Guds rike kan få komma och hans vilja ske här på jorden! WOW! Mästaren behöver mig, och han behöver dig!
 I varje dröm och vision finns det ljus, glädje, framtid och hopp! Hitta den, och hitta glädjen, flödet, energin, kraften och LIVET i den! Då kommer det som finns i ditt hjärta att explodera och din framtid, och allt runtomkring dig,  att se annorlunda ut!
Tala liv över din familj, ditt äktenskap, ditt arbete, din församling och relationer runt omkring dig. Gör som Israels folk som var så hårt attackerade av död ute i öknen. VÄGRA att se på all död runtomkring, utan se istället på kopparormen och livet kommer då att segra! Se enbart på livets furste. SE bara det han ser, TALA bara det han talar, dra bara näring från det som utgår från honom och livet kommer att flöda till dig och GENOM dig!
På vilket sätt får hans liv konsekvenser i ditt liv, både tanke och gärning, vardag och fest? På områden som vi kanske inte anser vara så "andliga"? För Gud är inget "andligt" eller "oandligt". Inför honom är allt lika! Han är ju skaparen av alltihop! Det är bara vi som sätter saker i kategorier och bestämmer utifrån vår fattiga förmåga vad som är vad. Men livets furste, han som skapat allt vill vara lika verklig och påtaglig på alla livets områden. Om Gud leder dig till att välsigna din granne med en påse bullar, städa ditt hus, förvandla ditt hem till en oas av Guds värme och kärlek eller har ett gigantiskt cruisade i Afrika så är det ingen skillnad för Gud. Det är det han ber dig göra idag och din lydnad i gensvar till det han säger som räknas. Det är lydnaden han ser, inte kategorin gärning du utför! Så varenda liten skatt som Gud lagt ner i ditt hjärtas åker räknas. Inget är större eller mindre inför honom! ALLA kan resa sig med stolthet och veta att de är i tjänst för konungarnas konung och Herrarnas Herre. Och det är lydnaden till honom och till drömmen och visionen han gett dig som får dessa starka strömmar av levande vatten att flöda genom dig och ut till folket som törstar. Överallt där den dubbla strömmen går fram så blir allt som vattnet vidrör sunt! Glädjen och livet. Energin och framtidshoppet kommer tillbaka och oanade möjligheter och välsignelser börjar ta form! Det är ett äventyr som du in i minsta detalj är designad och skapad till att leva. Det är orsaken till att du "är som du är" :)   Det finns en dröm, vision och en kallelse i varje människas hjärta att ta tag i, nedlagt av Gud själv. Du får leva ditt liv till det maximala,"all in", inte som en deprimerad svensson som klagar på allt och alla och som drar energi till sin deppiga och otillfredställda själ genom att utforska alla småflisor i medsyskonens ögon, utan att se den bjälke som finns i hans eget. Nej, ett liv i total tillfredställelse djupt, djupt i din ande och själ för att du VET att du lever ditt liv 100%, för konungens rike och de gåvor Gud lagt i dig. Det du älskar att göra, det får sin rätta plats. inte egoistiskt njuta frukterna av sitt eget arbete och förmåga, utan GE det vidare." Det vi fått för intet, det ger vi för intet". Så sätt dina ögon på målet, fäst dem där och vägra att släppa blicken! Se bara på honom, tacka honom för hans liv och godhet och allt det du har i ditt hjärta kommer att bli en verklighet när hans liv får flöda genom dig och uppväcka det som varit såsom dött!

LET`S GO TO THE VALLEY! IT IS TIME TO SPEAK LIFE TO SOME DEAD BONES!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar