fredag 16 november 2012

Du är Jesu utsträckta hand!



Det finns ett liv som alltid, ständigt flödar från Jesus! Dels så är det en ström av glädje, frid och av Herrens närvaro in i ditt eget liv med Jesus. Dessa fantastiska stunder då himlen kysser jorden och du hamnar mitt i "smacken"!!!
 Men det stannar verkligen inte där. Det liv du har fått  är dig givet för att ge vidare! Det är inte tänkt att du och jag ska gå omkring som fullproppade, övergödda och godmodiga kristna som bara njuter av vår egen funna frälsare... Nej, vi är kallade att vara en fräsch doft från himlen, en smak av det gudomliga och en utmaning att leva och lägga ner våra liv för honom. Vi kommer att bli både älskade och missförstådda och tom illa omtyckta pga det liv vi går och bär på, men det är sådan Jesus är. Han lämnar ingen oberörd, Man måste ta ställning angående honom...Och Jesus önskar att hans liv ska få dominera våra liv. En skatt i lerkärl! Och när vi låter hans liv strömma genom oss så kan vi läska denna törstande mänsklighet och få dem att vilja ha mer och mer och mer...

Dessa källor av friskt levande vatten som kommer från livets källa JESUS Har han lovat att fylla på hela tiden , ju mer vi ger, ju mer fyller han på! Och när detta levande vatten berör människor som vi möter så berörs de av Jesus själv , en beröring av det himelska. Det lämnar ingen oberörd! Jesus lämnar alltid fotspår efter sig. Och Jesus har bara dig att röra dessa människor genom. Du är kontakt punkten in i deras liv. Du är länken mellan Jesus och dem! Du är som en levande, vandrande böneduk. Om vi bara är medvetna om vad det faktiskt är vi går och bär på, så skulle vi leva våra liv helt annorlunda:

Vi bär på hans ande som uppväckte Jesus från det döda! Kungars kung och Herrars herre bor i oss! Det är heavy stuff!!! Att han som skapat himmel och jord bor i mig! Om vi fattar det, att vi faktiskt har svaret på människors längtan och strävan. Att det är vi som är beröringspunkten mellan himmel och jord! Att Gud behöver oss för att kunna röra vid dessa människor!

Vi är kallade att leva överlåtna och hängivna JESUS LIV!!! Och ingenting annat! Att Jesus sätter sin prägel på allt vi är, säger och gör! Att vår tro får sin prägel och konsekvens i hela vårt liv.  Jesus var aldrig halvhjärtad i någonting han gjorde! Förvänta dig att han ska verkligen få sträcka sig ut genom dig i allt du gör: Ge hela ditt hjärta till de du möter. Var medveten och förlös din tro i att Jesu kärlek ska förlösas genom dig , till varenda dyrbar själ du möter!  Ditt hem kan vara en plats fylld in i varje hörn  av Den helige ande, så att när människor kommer dit blir de berörda djupt i sina hjärtan av hans kärlek.  Förvänta dig att var du än är så vill Jesus göra något: Det är ju inte du som ska prestera något, utan han! Du ska bara vara medveten om att han vill beröra genom dig! Och se till att vara där det finns människor som behöver honom! Det finns inget mer spännande och tillfredställande liv!

DU ÄR JESU UTSTRÄCKTA HAND!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar