onsdag 12 december 2012

HANG IN THERE!!!



Alla har vi en dröm av hur vårt liv borde se ut!! Vi har bilden på våra näthinnor och inristad i våra hjärtan och lider och tycker att det smärtar när vi tvingas inse att verkligheten inte blev densamma!
Men vägen kan vara både lång och krokig dit! Gud måste ju jobba i oss den bild HAN har av oss också så att vi klarar att bära och axla det han kallat oss att höra! Om du är " kallad" att lyfta 130 kg och inte är där ännu så blir ju allt ett misslyckande! Du behöver träna och komma i den form som behövs för att klara det Du är kallad att lyfta/göra. Och du behöver kanske bli av med några kilon för att kunna springa det lopp DU är kallad att löpa.

Vi kan inte jämföra oss. Guds ord säger att vi inte ska se oss åt varken höger eller vänster utan bara på målet! Så du måste göra det DU behöver göra för att komma iform inför DITT lopp.

Detta gäller både ditt livs kallelse men också de saker du ber för och står i tro för! Du måste se och inse( självkännedom) var du själv står just nu, men samtidigt lyfta din blick och se på den bild Gud har. Låta ditt hjärta ständigt sträcka sig mot detta!!! Du behöver se sakerna som de är i det naturliga, men samtidigt hålla fast vid det övernaturliga!

Det är inte alls svårt att hålla sig i sin bönekammare och där se Guds visioner, hans plan och hans vilja! Utan det är när du verkligen möter verkligheten , och ser hur skral eller fattig den är, och ÄNDÅ håller fast vid det Gud sagt, vid den bild Gud visat och gett dig, det är DÅ trons ande blir förlöst!

Ex. Du går på en diet! Du skär ner på kaloriintaget och tappar några kilon! Men, som du vet så sker det väldigt mycket mer om du samtidigt tränar! Då börjar det hända saker!!! Du tappar både dessa efterlängtade kilon OCH bygger muskler!!

Samma sak med Guds rike. Något riktigt kan byggas och riktiga genombrott kan ske när din själ frivillig underordnar sig Guds ord och det Gud visat fig, HANS bild! Det skapar en karaktär och visar hela andevärlden att du menar buissness.
Som Petrus när han gick på vattnet! Tror du att hans fokus var vattnet under hans fötter? Nej! Hans fokus var BARA Jesus! Eller tror du att all hans uppmärksamhet drogs till miraklet att vattnet faktiskt bar honom? Nej! Hans fokus var fortfarande på Jesus! Hela vägen!!!

Det han sagt det kommer att bli till! Släpp det aldrig! Men stå inte ensam! Koppla ihop ditt hjärta med människor som ber. Axla bördan tillsamans . Bär dem tillsamans. När du inte orkar så kan du luta dig emot någon annan som orkar just då. Då sker det genombrott!  Det är kraft i att komma överens. Tillsamans är vi starka, och du behöver inte ha många heller, utan det räcker med någon trogen medsyster eller medbroder.

Så oavsett hur saker verkar se ut. Oavsett hur svårt eller hopplöst det känns. Oavsett om allt verkar gå emot dig. Oavsett!!! Så har Gud något för dig, något som är mer underbart än vad något öga sett, något mer fantastiskt än något öra hört. Något mer underbart än vad något hjärta någonsin kunnat tänka ut. DET har han förberett åt dem som älskar honom!

Så, HANG IN THERE!!! Något fantastiskt väntar dig. HE IS GOING TO BLESS YOUR SOCKS OFF!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar